Svjedočanstvo 1.

“Ovim putem bi Vam htjela i zahvaliti od srca na CD-u koji ste mi poslali ima skoro pola godine za moju tetu koja je pretrpjela par moždanih udara jedan za drugim. Naime, iz bolnice je puštena uz negativne prognoze od strane liječnika koji su nam rekli da će cijeli život provesti u pelenama, nepokretna i da ne očekujemo da će progovoriti. Kroz prvi mjesec oporavka uz Vaš CD skinula je pelenu, samostalno ide na wc, šeta, sve razumije i jako dobro komunicira 🙂 Hvala hvala hvala!” (D. P.)

Svjedočanstvo 2.

“Slušam Vaš CD radi potencije. Rezultati su već sada dobri. Imao sam dva dana za redom dosljednu jutarnju erekciju što dosad godinama nisam imao.” (M. L., Zagreb)

Svjedočanstvo 3.

“Nalazi su mi super, nikad bolji. Urea, natrij, kreatinin, CRP su unutar normale, a ne pamtim kad sam ih imala u granicama normale. Bolove od reumatskog artritisa više nemam, osim ponekad stopala, što pripisujem prevelikoj težini.” (A. T.)

Svjedočanstvo 4.

“Više godina bolujem od ASTME. Prošlo je skoro mjesec dana kako sam počela uvoditi terapiju koju ste mi poslali. Prva dva tjedna sam bila izrazito niske energije, puno sekreta je izašlo na nos, iskašljajem i stolicom. Iskašljavanje je smanjeno, sinusi još uvijek pojačano rade i začepljenost nosa je česta.

Energetski sam se oporavila s početkom prakticiranja joga disanja što mi je također pomoglo u lakšem iskašljavanju. Nevjerojatno je da ne osjećam nikakvu napetost u području jetre i žuči. Probava je uredna. Smanjen mi je apetit i nemam potrebu za slatkim što također spada u kategoriju čuda. Također mi je smanjena potreba za spavanjem.

Na korijen (himalajski, op. a.) sam reagirala smanjenjem količine sekreta i olakšanjem. CD me opušta i osvježuje te primjećujem smanjenu reakciju u stresnim situacijama. Ostalo koristim po preporuci…” (J. M.)

Svjedočanstvo 5.

“Fasciniralo me kada sam primjetio mala novopigmentirana područja unutar lezija vitiliga, a prije nekih mjesec i pol sam potpuno odustao od tretiranja vitiliga bilo čime. Tu ulaze ovaj Vaš novi CD, vježbe i savjeti, uključujući čišćenje jetre. Također, definitivno sam se riješio visokog tlaka: nakon dva espressa bio je 127/77, dok se ranije kretao u rasponu 145-160/95-110.” (E. K.)

Svjedočanstvo 6.

“Dugi niz godina sam patila od raznih infekcija i artritisa, a već nakon dva dana korištenja vaše terapije one su nestale. Ono što me čudi je kao da su mi nestale i bore oko očiju!” (M. F., Rijeka)

Svjedočanstvo 7.

“Nakon mjesec dana se osjećam odlično. Imam osjećaj da sada mogu hodati bez straha da će me nešto zaboljeti (reumatski artritis). Spavam kada osjetim potrebu, ali nema spavanja u podnevnim satima kao nekada. CD slušam redovito i super sam zadovoljna i sretna.” (A. T., Rijeka)

Svjedočanstvo 8.

“Dvije godine sam imao ulcerozni kolitis. Samo dva tjedna nakon slušanja subliminalnih poruka osjetio sam se nekako čudno i bolest mi je naprosto nestala!” (M. K.)

Svjedočanstvo 9.

POVIJEST JEDNOG ČUDESNOG OPORAVKA:
Mlada žena u kasnim tridesetima (J.R., Split), kojoj su dijagnosticirani Chronova bolest i reumatski artritis, opisuje u nekoliko navrata svoj oporavak u nekoliko mjeseci unutar kojih je pod nadzorom liječnika i primjenjuje homeopatsku terapiju, kratko kanabis (po preporuci svog liječnika), a kasnije i više koraka koje sam joj preporučio. Priča je posebna po tome što opisuje proširenje svijesti kod kojeg su subliminalne poruke samo okidač, ono što one uvijek i trebaju biti. Posve neočekivano snažno djelovanje na tjelesno zdravlje i uvid kod ove mlade žene pokazuju da bi mogla biti točna teza da sve proizlazi iz našeg stanja svijesti.

“…Evo da Vam se javim nakon našeg razgovora u Samoboru prije točno 9 dana. Slušam CD subminal svaki dan i jako me opušta, u ovih 9 dana nijednom me nisu zaboljela crijeva i dobila sam 2 kilograma, što je odlično. Uz to, jedino još svaki dan mućkam ulje koje ste preporučili u ustima (nije riječ o ulju kanabisa). Tako mi je dr. M……o rekao. U svakom slučaju osjećam se izvrsno.”

“…Već 5 mjeseci ga (CD) slušam svaki dan i još uvijek osjećam ljubav i slobodu dok ga slušam. Ne znam u čemu je sve kvaka ali simptomi Crohna su se povukli, nalazi su ok, a neki doktori čak počinju sumnjati da je bila riječ o Crohnu. Nastavila sam sa radom na sebi i dogodilo mi se istinsko i duboko razumijevanje života kroz različite uvide. Sad nastavljam tim putem kojim idem prirodno i lagano. Da, zaista mi se dogodilo nevjerovatno napredovanje, prvenstveno na mentalnom nivou, a onda na duhovnom putu. Ovaj vječni tragaoc u meni je ispunjen. Vratilo se istinsko povjerenje u život…”

“…Ponovila sam sve pretrage (magnetske rezonance, gastroskopije, krvne pretrage, farmakogenetske i ostale) i neki doktori su ponovo stavili skroz u pitanje da se radi o Chronu. Sve je u redu! S obzirom da su me do prije godinu dana zamalo stavili na kesicu i nakon tri operacije, nije nikome jasno što se tu zaista dogodilo. Ja sam u međjuvremenu promjenila i mijenjam svoj život stalno. Odvojila sam misao o bolesti od samog unutarnjeg bića, i počeli su mi se javljati uvidi u jednotu. Sada gledam na taj period kao na period duhovnog buđjenja. Moje putovanje je tek počelo…”

Svjedočanstvo 10.

“…ta migrena je bila otporna na svaki tretman, vjerujem da je nasljedna jer je imamo u familiji. Priznajem da sam sumnjala u Vaš CD, umorna sam bila od svih pokušavanja. Nakon mjesec dana kao da je jedne veceri nešto puknulo u meni, neki klik, osjetila sam da se nešto promijenilo i otada nemam nijedan napad bola, prvi puta nakon tako dugo…” (S. L., Austrija)

Svjedočanstvo 11.

“Eto završila sam tretman i javljam Vam rezultate. Vrlo sam zadovoljna postignutim rezultatima jer sam u 40 dana smršavila bez pretjeranog gladovanja i osjećam se odlično. CD kojeg sam slušala djeluje na mene vrlo umirujuće i nakon njega se osjećam vrlo opušteno i bezbrižno. Zanima me mogu li ovu dijetu koja je, po meni, fantastična ponoviti još koji put?” (G. P.)

Svjedočanstvo 12.

“Samo Vam javljam da sam završila Vašu terapiju “skidanja kilograma bez gladovanja” uz dijetu i subliminalni CD i skinula osam kilograma. Zadovoljna sam time jer sve prati i opustajući, ugodan osjećaj.” (L. Z., Švedska)

Svjedočanstvo 13.

“Prošla su dva mjeseca od početka moje terapije, pa samo ukratko da Vas obavjestim… Mogu hodati sat vremena u komadu bez ikakvih bolova i tableta. I prije sam mogla hodati ako je trebalo, ali sam kasnije bila 2 dana na Voltarenima. Popnem se na desnu nogu na 20-ak stepenica. Puno je tu mog truda uloženog u svakodnevno vježbanje, ali sad je lakše vježbati kad se vidi učinak. Prestala sam gristi nokte čime se mučim oduvijek.” (mail o poboljšanju kod mlađe žene oboljele od vrlo teškog Guillan Barreovog sindroma, bolesti nalik multiploj sklerozi)

Svjedočanstvo 14.

“Imam 44 god. i fibromijalgiju, jezive bolove, a uz to i kardio probleme. Prije nekih mjesec i pol dana obratila sam se gospodinu Plečku… Bila sam “zakovana” za krevet 4 mjeseca. Naime, evo, na ciljanoj alkalnoj dijeti sam svo ovo vrijeme, slušam Plečkov subliminalni CD i uzimam himalajski korijen. Ne mogu reći da letim, imam još bitku pred sobom dok se izvučem do kraja, ali ovo navedeno me diglo iz kreveta, počela sam čak ići u samostalne kratke šetnje, što je za mene bila nemoguća misija. Znači CD kojeg gospodin Plečko radi za svakog od nas pojedinačno ME POKRENUO, POMOGAO MI JE… Samo hrabro i pozitivno, teško je, ali boriti se moramo.” (O. L.)

Svjedočanstvo 15.

“Rekli ste mi da uz slušanje CD-a radim tehniku koju ste nazvali “ljuštenje luka”, što mi je, priznajem, zvučalo komično. No, evo prošlo je mjesec dana i počela sam nakon dugo vremena micati nogama! Sada mi je simbolika slojeva stvarnosti oko nas jasnija i znam da možemo djelovati na svoje stanje.” (R. F.)

Svjedočanstvo 16.

“Htjela bih Vam reći da sam presretna kako sam prošla kroz proljeće. Bez alergijskih reakcija što mi je omogućilo prekrasan život! Također sam primjetila da mogu biti na vjetru bez posljedica za sinuse. Promjenile su se i moje reakcije na neugodne situacije. Puno manje se ljutim, mirnije sagledavam situaciju i tek onda reagiram. Kao da kada ljutnja i neugoda dođu do razine gdje bi inače gadno reagirala, odjednom se takvi osjećaji isključe. Jetru i žuć više uopće ne osjećam. U početku slušanja CD-a sam osjećala da se tresem iznutra, sada osjećam da sam u ravnoteži.” (T.L.K.)

Svjedočanstvo 17.

“…vođen Vašom preporukom i znanjem preporučio sam, nakon detaljnije analize, kolegici s posla kojoj je dijagnosticirana koprivnjača, streptokok i pati od hormonalnog poremećaja te manjka energije poslije umjetne oplodnje i trudnoće, himalajski korijen u kombinaciji sa bijelim čajem u pravilnim omjerima između obroka. Djelovanje nakon 20 dana je nevjerojatno, čak su se liječnici raspitivali što je točno uzimala… još jednom hvala… budem pročitao detaljnije o Vašim zapažanjima i istraživanjima…” (C. L.)

Svjedočanstvo 18.

“Nisam baš uredno slušala Vaš CD (par dana za redom pa onda par ne). Ali vodu sam pila svaki dan, alkalnu ishranu i hodanje. Ma od srca Vam hvala. Moj CIN 2 (patološki nalaz sluznice ženskih organa) se sasvim povukao i Papa test je uredan, nema ničega. Ostali su samo kondilomi ali i tu je situacija drastično bolja. I oni će nestati znam. Hvala Bogu što postojite i što nam pomaže preko Vas. Šaljem Vam puno ljubavi…” (R. C.)

Svjedočanstvo 19.

“…Oduvijek sam imala problema s kičmom. Sada imam šest napuklih kralježaka i patila sam od strašnih bolova. Počela sam prije mjesec dana slušati vaš CD s oznakom “PK” i držati dijetu za “neurotransmitere”. Bolovi su mi potpuno prestali. Hvala vam mnogo…” (C. D. Rijeka)

Svjedočanstvo 20.

IZVJEŠĆE OSOBE OVISNICE O TEŠKIM DROGAMA I U STANJMA TEŠKE KRIZE:
“A CD i uputstva primjenjujem redovno… izuzetno mi je i to u poprilično kratkom roku s obzirom na stanje bolje Ono se nije više ponovilo! (žestoka kriza!) A sni bilo kakvi su mi prestali kad mi je sve počelo i mogu reći da su se vratili, a lucidne snove i mogućnost upravljanja istim sam uspila dohvatit evo 15 dana od zadnje… krize!” (M. J.)

Svjedočanstvo 21.

“Gospodine Plečko, puno mi je pomogao Vaš CD, kao i prah koji ste mi poslali, a dijabetičar sam mnogo godina. Nema više nikakve teškoće i šećer mi ne skače, a nestala je nesanica. Bolova u nogama više nema. Još sam malo nadut tu i tamo, ali hvala Vam na svemu.” (R. J.)

Svjedočanstvo 22.

“Vaš CD H/M mi je puno pomogao prije godinu dana i slušala sam ga 7 mjeseci pa prestala. U zadnje vrijeme se, unatoč tome što nemam nekih problema, nisam dobro osjećala pa sam počela ponovno slušati CD. Je li potrebna i alkalizacija kao i prošli put?” (N. D.)