Svjedočanstvo 1.

“Slušam vaš CD subliminal ff 100 dana. Moram reći da je nakon tri tjedna slušanja u potpunosti nestalo moje depresivno raspoloženje. Od tada sam imala još samo u jednom navratu dva dana kad sam bila depresivna. CD slušam prije spavanja, a određene dane (kad osjećam da mi je potrebno) ga slušam i ujutro nakon buđenja, prije odlaska na posao. To me ispuni osjećajem unutarnjeg zadovoljstva. Puno je promjena nastalo u ovom periodu, a najvažnija je svakako moje raspoloženje, zatim vjera u smisao života, te ljubav prema sebi. Čitala sam ponovno upitnik koji sam vam prvom prilikom poslala, i primjećujem da se puno odgovora sa DA promjenilo u NE i to me jako veseli. Također, već 45 dana pijem vodu s vortex antene te držim vortex antenu među rukama 15 minuta ujutro prije posla, te 15 minuta nakon povratka s posla da bi se regenerirala. Ono divno što je po mom mišljenju proizašlo iz toga je da mi se popravila probava (asimilacija hrane) te sam dobila natrag svoja tri izgubljena kilograma te ponovno izgledam kao žena a ne kao djevojčica. To je nešto predivno! Hvala vam od srca na tom!” (Z. R.)

Svjedočanstvo 2.

“Slušanje Vašeg CD-a mi je nevjerojatno pomoglo, jer ne samo da su odmah izbile neke potisnute emocije (prvenstveno duboko potisnuta ljutnja i bijes, razočaranje…), nego sam konačno to otpustila, a bila sam uvjerena da sam s njima već odavno razriješila.” (N. S.)

Svjedočanstvo 3.

“….imala sam velikih problema sa štitnjačom i nakon intervencije liječnika i medikacije mi se stanje počelo popravljati. Ipak, uvijek je tu bila neka unutarnja napetost, blago nezadovoljstvo i strahovanje od onog za što sam znala da se nikada neće dogoditi. Uz terapiju sam počela slušati Vaš subliminalni CD – H/M i krenula s dijetom za štitnu žlijezdu koju ste preporučili. Jedne sam noći imala moru. Čvrsto sam držala lanac koji me s broda u oluji odvlačio u more. Obuzela me neopisiva panika. Odjednom sam n e š t o shvatila i pustila lanac. Kada sam se probudila znala sam da su svi simptomi koji su me mučili prošlost, jednostavno su nestali….” R. F. , Zagreb

Svjedočanstvo 4.

“Imao sam kliničku depresiju, bio suicidalan i imao glavobolju u obrvama i potkoljenici. Čim sam poslušao CD desetak puta, osjećao sam se kao da život ima smisla, počelo mi je biti drago zbog života i, najbitnije, nemam više glavobolje u obrvama ni potkoljenici.” (E. Z.)

Svjedočanstvo 5.

“Evo da se kratko javim sa feedbackom. Ukratko, nakon što sam 6 puta odslušala CD počela sam primjećivati prve promjene: prvo sam na poslu primjetila da, ma što se dogodilo, nekako sam više cool, ne uzbuđujem se, ne nerviram, osjećam se kao promatrač, a ne kao sudionik. Nekad sam se, kada sam bila pod izrazitim stresom, jako znojila, bila su mi suha usta, bez sline, imala sam potrebe piti puno vode, boljeli su me mišići od stresa, a sada su takve reakcije potpuno izostale. Dolazila sam doma uvijek sa povišenim tlakom, a sada toga nema. A tek spavanje – spavam dubokim, kvalitetnim snom, budim se odmorena, svježa kako se se već dugo nisam budila! Osjećam se poletno i puna optimizma. Ukratko, CD je ČUDO!!!! Neizmjerno sam Vam zahvalna što radite to što radite i zahvalna sam i svojoj intuiciji koja me navela da Vam se obratim za pomoć.” (S. K.)

Svjedočanstvo 6.

“Dobar dan, upravo je isteklo dva ciklusa Vaše terapije za mog sina – psihoza + efekti uzimanja kanabisa. Moram reći da je on mnogo bolje u svakom smislu, iako nisam uspjela provoditi sa njim vježbe (to je zaista bilo nemoguće, jedva sam ga nagovorila na CD…). Pio je Vaš himalajski korijen i aminokiseline redovito… sada smo mu našli čak i posao – u prijateljskoj atmosferi ? .Hvala od srca na pomoći i podršci!” (B. B.)

Svjedočanstvo 7.

“Točno su tri mjeseca otkako je moja majka na tretmanu CD-om, himalajskim korjenom i vježbama. Uzima još neke dodatke prehrani te i dalje čita knjige. Rezultati su bolji od očekivanja. Ne uzima nikakav klasični antidepresiv, a nije u depresiji te joj prvi put nakon dvije godine brada ne drhti.”

Svjedočanstvo 8.

“Nekoliko godina sam patila od strahova i depresije, a na kraju i agorafobije. Najviše me pogađalo to što više nisam mogla osjetiti veselje i radost. Ni igranje s unucima me nije moglo razveseliti. Nakon što sam oko mjesec i pol primjenjivala Vašu terapiju dijete protiv depresije, slušanja CD-a i vježbi protiv straha pomalo je nestajalo nelagode kod izlazaka, posebno ulaska u autobuse. Već dva mjeseca nijednom nisam osjetila ni strah ni depresiju ni apatiju i normalno se vozim autobusom. Hvala Vam.” (Z. M., Velika Gorica)

Svjedočanstvo 9.

“Zahvaljujući Vama i Vašem CD-u osjećam se puno bolje i evo liječnica se složila da se mogu početi polako skidati s antidepresiva (Fevarin). Od danas krećem s uzimanjem pola tablete. Hvala Vam na svemu!” (V. B., Osijek)

Svjedočanstvo 10.

“Godinu dana slušam Vaš CD i pomogao mi je kao ništa dosad, koliko god sam radio na sebi. Dan mi nije dan ako ga ne poslušam, tek poslije njega nastupe potpuna mirnoća i smirenje u prsima. Ali sad više ne trošim vrijeme na gluposti, drugačije percipiram stvari, kao da sam odjednom postao pametan.” (M. P.)

Svjedočanstvo 11.

“Osjećam se jaaaako dobro, CD slušam 5 tjedana, a dijetu još uvijek provodim. Prošli tjedan sam se razvela bez nervoze, dobro raspoložena, a njemu sam rekla sve što sam htjela i do čega sam došla kroz ovo vrijeme. Nikad to ne bih tako lako prebrodila da nije bilo Vas, jako ste mi pomogli. Moje raspoloženje više ne varira i lakše donosim odluke na dnevnoj bazi. Ne znam što ste točno ubacili na CD, ali ste majstor… sve pohvale. Jer te stvari koje sam povezala su toliko ružne, a ja sam ravnodušna prema tome kao da su se nekome drugome dogodile. Uz Vašu pomoć krenula sam dalje i to je sve iza mene.” (M. B.)

Svjedočanstvo 12.

“Dobar dan. Danas je 3 tjjedna kako slušam CD i kako sam na dijeti i moram se pohvaliti da sam puno bolje. Na godišnjem sam kod svojih i dobro sam raspoložena, ne osjećam više strahove i nemam više negativnih misli koje su me prije ‘spopadale’. Stvarno ste mi puno pomogli i hvala Vam.” (N. B.)

Svjedočanstvo 13.

“Evo da javim prolazno vrijeme, CD se za sada u ovih cca 10-ak dana pokazao kao pun pogodak. Stvarno sam Vam zahvalna. Nakon slušanja, svaki dan se osjećam odlično, ako postoji neka boljkica bilo koje vrste nestaje trenutačno, misli su mi na dnevnoj bazi puno mirnije, dakle um ne “divlja” kako je to inače kod mene. Nekako sam ukupno mirnija i neke brige i strahovi su skoro pa nestali. Stvarno sam Vam zahvalna, i pišem dalje kad ću imati više informacija.” (T. I.)

Svjedočanstvo 14.

“Prošlo je oko mjesec dana kako slušam vaš CD i uzimam prah. Osjećam se puno bolje zadnjih 10-ak dana. Ujutro imam volje ustati se, ići na posao, normalno živjeti ?, a osjećaj ošamućenosti se sve rijeđe i slabije javlja. Osjećam se fokusiranijom, ‘prisutnijom’. Promjena je nevjerojatna! Hvala Vam puno!” (V. B.)

Svjedočanstvo 15.

“Imala sam velikih problema sa štitnjačom i nakon intervencije liječnika i medikacije stanje mi se počelo popravljati. Ipak, uvijek je tu bila neka unutarnja napetost, blago nezadovoljstvo i strahovanje od onog za što sam znala da se nikada neće dogoditi. Uz terapiju sam počela slušati Vaš subliminalni CD – H/M i krenula s dijetom za štitnu žlijezdu koju ste preporučili. Jedne sam noći imala moru. Čvrsto sam držala lanac koji me s broda u oluji odvlačio u more. Obuzela me neopisiva panika. Odjednom sam NEŠTO shvatila i pustila lanac. Kada sam se probudila znala sam da su svi simptomi koji su me mučili u prošlosti jednostavno nestali.”

Svjedočanstvo 16.

“Živim vani, u Njemačkoj…. uslijed sve većih problema s novcem život mi se pretvorio u pakao. Zvao sam Vas i rekli ste mi da trebam “centrirati, harmonizirati živčani sustav, a probleme jednostavno ignorirati”. Počeo sam slušati vaše slubliminalne poruke dva puta dnevno… danas ZNAM, mada ne znam kako znam, da je posao koji je odjednom krenuo, promjena odnosa sa suradnicima, izostanak očekivanih otpora zapravo efekt tog nekog preslagavanja u meni.” (T. K., Fulda)

Svjedočanstvo 17.

“Evo se javljam da se osjećam odlično. Xanax više ne uzimam. Opuštanje jezika više nije problem. Još uvijek ustajem malo teže, ali sam puna energije tokom dana. Čini mi se da mnogim stvarima više ne posvećujem toliko pozornosti!” (L. S., Zagreb)

Svjedočanstvo 18.

“Nisam mogla vjerovati da će mi osjećanje točke na jeziku i obično hodanje pomoći kod niza psihičkih i fizičkih tegoba. No djelovalo je… zaista.” (L. R. Rijeka)

Svjedočanstvo 19.

“…Pozdrav, slušam vaše subliminalne poruke od konca prošle godine i čekam da se dogodi nešto značajno, jer s nestrpljenjem očekujem ovu zadnju stvar, meditativnu vježbu. A onda skužim da se davno dogodilo, samo što to nisam prepoznala: sretno sam se zaljubila.. ? Iskreno, to mi nije bilo ni na kraj pameti, totalno sam odustala od tog dijela života i baš mi je bilo dobro i bila sam u miru. Sad opet ti glupi leptirići u trbuhu, blesavi smješak na faci i dobar feeling kad sam kraj njega ?, strašno nešto. Trebala bih Vas tužiti ?. Ali dobro sad, recimo da sam dobila točno što sam tražila (provjerila sam u prvoj poruci koju sam Vam slala) pa ono.. hvala Vam…” (B.R.)

Svjedočanstvo 20.

“…CD slušam 3 puta dnevno, kako ste mi rekli. Od kad slušam CD prestala sam piti lijekove za bolove i spavanje. Osjećam još uvijek bolove, ali nemam potrebu za tabletama. Sretna sam jer napokon spavam i to u komadu u prosjeku 7-8 sati. Prije slušanja CD-a to nije bio slučaj. Tri godine nisam normalno spavala. Baš me zanima kakav će biti nalaz krajem 8. mj. Javim se svakako” (F.R.)

Svjedočanstvo 21.

“Evo da se ponovo kratko javim. I dalje svakodnevno slušam CD i mislim da je to najbolja investicija za poboljšanje kvalitete života koju sam si mogla priuštiti. Ne znam kako bih prošla da nemam ovaj CD. Svaku večer ga poslušam prije spavanja, nekad zaspim uz njega, nekada odslušam svjesno do kraja i pomaže mi da preobrodim ovo teško i naporno vrijeme na poslu koje još traje, a pomaže mi i da kvalitetno odspavam noć (primjetila sam da, iako nekad manje sati odspavam, budim se odmorena).” (S. K.)

Svjedočanstvo 22.

“Hvala Vam još jednom za urađeni CD… slušam CD svaki dan, nekad i po dva puta ako imam vremena… slušajući ga primjetim trenutno opuštanje tijela i uma… Razvio mi se još jači osjećaj osjećanja sebe i svog tijela, bivanja svijeti unutar mog postojanja i povezanosti s vanjskom… super su mi vježbe koje provodim ne tako često, ali trebao bih…” (V. V.)

Svjedočanstvo 23.

“Evo da se javim uskoro ističe 50 dana od kako pijem himalajski korjen i slušam vaš CD, zadovoljna sam 🙂 ne pijem više Bachove kapi, mada me je dva puta uhvatila panika kad sam morala nešto javno isprezentirati na poslu pa sam ih popila.. :)) Vaš CD je pravo otkriće svaka vam čast! Osjećam se drugačije, opuštenije, sretnije.” (L. V.)

Svjedočanstvo 24.

“…moram Vam javiti samo to da sam jučer i prekjučer imao dva najbolja buđenja u ovoj godini. Ništa euforično, samo stabilno. To su sjajne stvari. Općenito sam smireniji, onako bazično, tako da imam dojam da su neke stvari konačno u poziciji da ih mogu promatrati, nisu više tako intezivnog naboja, a tek sam otprilike 6 ili 7 dana u tretmanu CD+dijeta+vježbe i redovit sam. Stvari su se počele pomicati suptilno, fino i polako, a opet brzo, ali kažem ne euforično brzo, što smatram da je u redu…” (V.A.)

Svjedočanstvo 25.

“Imao sam prilike slušati Vaš CD i premda za vrijeme slušanja nisam osjetio ništa posebno ni spektakularno ipak su se dogodile promjene i postao sam drukčiji. Sad sam puno samosvijesniji, odlučniji i sigurniji u svoje postupke na čemu Vam od srca zahvaljujem.” (D. M.)

Svjedočanstvo 26.

“Dakle slušam vaš CD i uživam. Kud god idem on je samnom i sad ću stavit slušalice prije spavanja koji put i zaspim, a on radi. Kažem radi i sigurna sam da nešto štela ali što… neznam haha probala sam detektirati malo gdje je ta vaša “čarolija”, ali naravno nisam čula ništa osim da su mi jako zgodne one muhe zujalice na kraju.

Da ne ostavim krivi dojam da sam zvrkasta, ali stvarno uživam i vrlo sam… rekla bi – dječje razigrana ? Jako se dobro osjećam i imam navale razdraganosti i sreće, ljubavi i veselja. To me znalo prehititi prije, a sad vrlo često i u tome uživam i… moram napomenuti da (to sam primjetila i ne znam ima li bilo kakve poveznice sa CD-om) kad pogledam na sat ili kilometre odnosno negdje gdje su brojevi vidim niz ili neke kombinacije tipa 22:22, 1001, 1111 i tome slično, baš je upečatljivo. Ne znam što je to što ste ” zadužili” CD i na što cilja, ali jako je ugodan…” (V. S.)

Svjedočanstvo 27.

“Već tjedan dana slušam Vaš CD subliminal prije spavanja i pijem himalajski korjen. Primjećujem pozitivne promjene u smanjenju jačine i učestalosti depresivnog rapoloženja. Pazim na prehranu te nastojim što češće hodati usmjeravajući pažnju na stopala. Oduševljena sam efektom takvog načina hodanja, koja opuštenost cijelog tijela praćena promjenama u disanju, nešto preugodno. Ostale vježbe još nisam uspjela uvrstiti u dnevni raspored.” (R. R.)

Svjedočanstvo 28.

“Što se tiče ćerke, uopšteno je za nijansu bolje. Veselija je,izgovara reći koje do sada nije, peva (pesme koje ona voli ili se seća od ranije npr. Tajči ). Do sada je tri puta po deset noći (u kontinuitetu) bila bez napada. To je (za mene) veliki uspeh posebno što ne bude onako slomljena posle napada (nije tako svaki puta), ali se vidi pomak.” (F.)

Svjedočanstvo 29.

“Iako sam tek počeo s terapijom, sretan sam, osjećam se kao dijete koje do sada nisam stigao biti. Energija pršti iz mene… Tokom slušanja CD-a sam imao osjećaj kao da sam bio na nekom dužem putovanju. Kod vježbe s jezikom mi je teško zadržati slinu u ustima, padne na pod tu i tamo…” (M. M.)

Svjedočanstvo 30.

“Poštovani, prije slušanja CD-a sam kvalitetno doručkovao i u jelo dodao cimet. Ovaj put onaj osjećaj ‘povjetarca’ nije bio toliko izražen, kao da me blago dotaknuo po ruci… Za razliku od prijašnjih slušanja, ovaj puta sam doživljavao povremene negativne emocije – na sekundu bih osjetio blagu nervozu, ljubomoru čak i bijes u nekim trenutcima ali je to brzo prošlo… Malo mi je bilo teže upustiti se u ‘putovanje’ ovaj put, razmišljao sam 200 na sat, bavim se glazbenom produkcijom pa hotimice analiziram pojedine zvukove tako da mi je trebalo malo više vremena da se prepustim… Imao sam osjećaj da nakon svake pjesme’ padam dublje i dublje u slojeve svoje podsvjesti, na zadnjem nivou’ sam osjećao potpuni mir te sam imao osjećaj kao da mi dlanovi nisu na trbuhu gdje sam ih stavio na početku nego da slobodno putuju te kao da su neprirodno izokrenuti. CD je završio te sam ostao ležati neko vrijeme da dođem k sebi, otad se osjećam smireno i opušteno.” (M. M.)

Svjedočanstvo 31.

“Suprug se vratio sa zaključkom da je psihologinja ipak bila u pravu i da mora na terapiju neko vrijeme. Zaključio je da ako nastavi ovako kako je do sada, uništit će sve, i sebe i bliske ljude oko sebe. Tako da je na terapiji koja je počela djelovati nakon nekoliko dana. Puno priča, stvari koje je zaboravio, koje su ga tištile, ugavnom loše stvari. Ali je trenutno moguć za suživot. Zahtjeva puno pažnje od mene, znači slušanje. Ali trenutno mi to nekako polazi za rukom slušati bez grča, predrasuda i osjećaja ugnjetavanja. On je još uvijek sebi jedini i najbitniji. Pokušava on sa sitnim stvarima meni pokazati svoju naklonost, tipa ručka, poklončića ili napisane lijepe riječi… Sve prihvaćam, ali sa nekim velikim odmakom i nevjericom. Možda će njemu pomoći kada mu ja budem počela vjerovati… Za sada još nisam tu u potpunosti. Lijepo Vas pozdravlja i obavijestiti ću Vas o daljnjem tijeku mog puta izliječenja i spoznaje.” (R. F.)

Svjedočanstvo 32.

“…Naime otkad slušam zadnji CD, želja za alkoholom je reducirana na čistu nulu. Od svakodnevne konzumacije godinama, do ovog da nemam apsolutno nikakvu želju već par mjeseci, mi je naprosto nevjerojatno. Ovisnost o hrani je također pod popriličnom kontrolom. Već 2 mjeseca svaki dan odvojim pola sata, uglavnom ujutro, za tjelovježbu. Prije bi te vježbe „odrađivala“ iz stava da ih moram odraditi, neredovito, a sad iz jednostavnog gušta i svakodnevno. Smršavila nisam, ali valjda je to manje bitno. Nekako sam se i intuitivno vratila učenjima Eckharta Tollea te nastojim i njega poslušati svaki dan kroz audio knjige. To da se ne mogu potpuno opustiti u društvu i sa muškarcima, s kojima i dalje nekako izbjegavam bliske susrete i kontakte, je nekako, čini mi se, stvar koja traži malo dublje deprogramiranje. Jako me privlači ideja SYNCHRO CD-a i preporučate li mi tako nešto ili da još pričekam i slušam HAM? Pretjerano uživam u samoći, da ne radim i da nisam počela u mojoj 38. godini studirati, sumnjam da bi bila u kontaktu sa ljudima više nego je potrebno. Za zavoljeti svoje tijelo kao svoj hram gdje počiva duša, također mislim da treba još malo vremena i rada na sebi, ali sve u svemu, jako sam zadovoljna ovim promjenama do sad, na koje bi se prije bila zaklela da nisu moguće u tako kratkom roku. Hvala vam…” (H. M.)

Svjedočanstvo 33.

“Moram Vam se zahvaliti. Nije prošlo niti tjedan dana, a ja se osjećam odlično i sva duševna bol je nestala. Naučila sam vladati sobom. To se ne može platiti novcem. Još jednom Vas puno pozdravljam i želim Vam svako dobro.” (VESNA iz Osijeka)